Autorska prava; 2019. Sva prava zadržana

O NAMA

Mi smo LDM Light Shop i nudimo Vam visokokvalitetnu LED rasvetu kako za privatne i poslovne objekte, tako i za otvorene prostore. Uvereni smo da možemo da zadovoljimo ukuse najprobirljivijih kupaca, zato što u ponudi imamo bogat asortiman LED rasvete renomiranih inostranih brendova, kao što su Beghler, Lambario i drugi. I to nije sve, kod nas možete pronaći široku paletu drugih proizvoda za osvetljenje svog doma, kancelarija, hotela, lokala, dvorišta, balkona, trgova i svega ostalog čemu želite da date svetlost.

Jednom rečju, LDM Light Shop je specijalizovana maloprodajna i veleprodajna kompanija kvalitetnih i sigurnih proizvoda za rasvetu, sa garancijom u trajanju od dve do pet godina.

Neki od prizvoda koje Vam nudimo su:

-LED sijalice

-Plafonjere

-LED lusteri

-LED paneli

-Spotovi

-Šinska rasveta

-Linearna led rasveta

-LED trake i oprema

-Zidne svetiljke

Pored toga, LDM Light Shop nudi Vam i visokokvalitetne prekidače, priključnice, napajanje, kutije automata i kablove, svetskih bendova kao što su: Meinler, Lezard, Noark.

Podsećamo Vas, da su prednosti LED rasvete mnogostruke u odnosu na halogenu i klasičnu a, pre svega to što obezbeđuju svetlost koja Vam je potrebna uz manju potrošnju električnu energiju, a imaju i duži vek trajanja. Neke procene govore da LED rasveta troši manje električnu energiju, čak i do 10 puta, nego što je to slučaj kod obične rasvete, a to sigurno znači da ćete imati manje iznose na računima za struju. Takođe, LED rasveta je u velikoj meri otporna kako na hladnoću, tako i na toplotu.

Napominjemo, da LDM Light Shop uspeva da distribuira proizvode koje predstavlja na regionalnom nivou maloprodaje i veleprodaje, što nam omogućava veliku fleksibilnost u upravljanju zalihama i pratećim proizvodima za maloprodajne prodavnice. Sa iskustvom koje imamo, LDM Light Shop uvek brine o potrebama kupaca i pomaže u pravilnom i dugoročnom odabiru sigurne električne opreme.

 

Mi Vam nudimo kvalitet uz povoljne cene, i verujemo u uspešnu saradnju. Na Vama je da se u to i uverite.

 

Vaš LDM Light Shop.