Autorska prava; 2019. Sva prava zadržana

O NAMA

LDM Light Shop je specijalizovana maloprodajna i veleprodajna kompanija električnih i rasvetnih materijala sa iskustvom u pružanju izbora visoke tehnologije za osvetljenje u regionu. LDM Light Shop nudi značajan asortiman električnih proizvoda koji mogu zadovoljiti potrebe tržišta.

LDM Light Shop je nakon strogog testiranja izneo na tržište sve proizvode, kako bi garantovao kvalitet i sigurnost. Svestan neprestano rastućih LED tehnologija, LDM Light Shop je pozicionirao najefikasnije LED proizvode električne energije brendova Beghler i Lambario, kao i druge ključne proizvode za osvjetljenje, bilo za kuću, dvorište, unutar i van.

LDM Light Shop uspeva da distribuira proizvode koje predstavlja na regionalnom nivou maloprodaje i veleprodaje, što mu omogućava veliku fleksibilnost u upravljanju zalihama i pratećim proizvodima za maloprodajne prodavnice. Misija i vizija - S iskustvom koje ima, LDM Light Shop uvek ostaje u blizini potreba kupca, pristupajući i pomažući u pravilnom i dugoročnom odabiru sigurne električne opreme. Naš cilj je da na tržištu ponudimo vrhunske proizvode koji, uz minimalnu potrošnju električne energije, vodeći računa da minimalizuju troškove i zaštite životnu sredinu. Naši proizvodi su sertifikovani i testirani u svetskim institutima, a smatraju se proizvodima električne energije prve klase A ++. Naši proizvodi imaju dvogodišnju garanciju, čime kupcu pružaju lojalnost i spremnost za servis. Sa profesionalnim osobljem koje prati najnovije svetske trendove, pokušava da na svoja prodajna mesta dovede najnovije tehnološke proizvode. Da bi pružio najefikasniju uslugu, LDM Light Shop se pobrinuo da oko sebe ima veliko osoblje s pravim ljudima.

LDM Light Shop takođe nudi visokokvalitetne prekidace, prikljucnice, napajanje, kutije automata i kablove, svetksim brendovima kao: Meinler, Lezard, Noark. LDM Light Shop lansira sve proizvode koje nudi tek nakon rigoroznog testiranja, kako bi garantovao kvalitet i obezbedio energetsku efikasnost, što omogućava kompaniji da bude konstantno fokusirana na budućnost kako bi dovela nove proizvode.